Blog

Neem je eigen Sinterklaas videoboodschap op in onze studio!

Onze filmstudio is verbouwd naar de sfeervolle huiskamer van Sinterklaas. In deze studio nemen we mooie en vooral feestelijke videoboodschappen op voor alle collega’s, relaties of familieleden. Bedank je werknemers op een zeer unieke manier voor dit jaar of neem een speciale boodschap op voor alle relaties. Liever niet zelf voor de camera? Dan neemt onze Sinterklaas de boodschap voor je op.

Wanneer de boodschap erop staat, gaan wij direct aan de slag met de montage. We voegen sfeervolle effecten en gezellige muziek toe. Uiteraard is er altijd nog ruimte voor een titel of logo naar wens. Zo maken we er een prachtige en vooral feestelijke videoboodschap van. De film kan dezelfde dag nog worden verstuurd naar je vrienden, familie of collega’s!

Heb jij ook iemand die jij graag op een originele en veilige manier een fijne Sinterklaas toewenst? Kijk dan hier voor de mogelijkheden.