Blog

Philips Healthcare

Philips Healthcare

Bedrijfsuitje Philips Healthcare!

Afgelopen woensdag hebben we voor een internationaal gezelschap van Philips weer een geslaagde TV workshop neergezet. Natuurlijk heeft het mooie weer erg meegeholpen deze dag, evenals de locatie, Beachclub Sunrise bij Aquabest. Een echte aanrader voor in de zomermaanden.

De TV workshop was deze keer ingezet als teambuilding activiteit. Er zijn deze middag weer een aantal mooie commercials gemaakt door de mensen zelf. Hartstikke uniek als teambuilding evenement!

 

Meer informatie ? Vul vrijblijvend het contactformulier in op onze website of bel eventjes naar de TV Workshop! Je ontvangt geheel vrijblijvend een pdf bestand waarin je kunt lezen welke workshops er aangeboden worden. Het aanbod is immers zeer divers en uitgebreid!