Blog

Gratis TV workshop Try Out

Gratis TV workshop Try Out

Gratis TV workshop Try Out dag!

Het is weer tijd voor ons jaarlijks terugkerend event, de TV workshop Try Out. Zelf meedoen met een TV workshop bij ons op het Mediapark in Hilversum op 7 juni aanstaande. Voor wie? Voor alle eventbureaus en eventmanagers die op zoek zijn naar een goede teambuilding workshop of bedrijfsuitje om in het aanbod op te nemen. Het idee is dat je nu eenmaal iets gemakkelijker verkoopt wanneer je het ook zelf ervaren hebt.

Dus kom gezellig een dagje TV maken bij de TV workshop op het Mediapark. Helemaal gratis! We zorgen zelfs voor een lekker hapje en drankje op deze dag. Meedoen? Stuur een mailtje naar info@tvworkshop.nl en je ontvangt snel je persoonlijke uitnodiging.

Meer algemene informatie over de TV workshops? klik hier.