Blog

het jaar van de lipdub en film

Het jaar van de lipdub en film!

Het is wellicht nog een beetje vroeg voor een terugblik op 2011. Maar met 11-11-11 voor de deur is er toch weer een mijlpaal bereikt. Zeker in het zuiden des lands waar ons kantoor in het mooie Den Bosch is gevestigd. Ik noem het het jaar van de Lipdub voor ons.

In 2009 zijn we begonnen om de Lipdub ( toen nog totaal onbekend) langzaam te gaan promoten. We proberen best wel vaak nieuwe concepten uit en heel soms dan wordt het ook daadwerkelijk een succes. Zo werkt het nu eenmaal. In de eerste instantie was de lipdub nu niet echt een hoogvlieger te noemen. Maar toen begin dit jaar de NCRV er een programmareeks aan wijdde was het hek van de dam. Dank u NCRV! Massacommunicatie werkt nog steeds!

We hebben er dit jaar zo’n 30 gemaakt en we hopen dat er nog vele zullen volgen! Erg leuk voor de onze deelnemers maar ook erg leuk voor ons om te mogen maken!

Meer informatie over de lipdub vind je op deze pagina.

 

Het jaar van de lipdub en film