Blog

TV workshop teambuilding

2011 in a flash

8 december 2011. Als oprichter van de TV workshop mag ik zo af en toe op reis om nieuwe inspiratie op te doen. Op dit moment geniet ik van een prachtig uitzicht op de stad Bangkok vanaf de 41ste verdieping van het Emporium Hotel aan de Sukhumvit Road.

De techniek van brengt de hele wereld binnen handbereik. Zodoende kan ik eigenlijk alle werkzaamheden hier doen die ik normaal op het koude kantoor in Nederland doe. Onze medewerkers op het kantoor in Den Bosch zorgen natuurlijk voor een vlekkeloos verloop van alle producties en workshops.

Bij het einde van het jaar hoort natuurlijk en actie, jawel KORTING! Voor boekingen die vanaf morgen worden gedaan kan iedere boeking van 30 personen of meer rekenen op 15% korting. Een boeking van 75 personen of meer kan rekenen op 25% korting! We hopen jullie dan volgend jaar te verwelkomen ( of dit jaar natuurlijk nog!)