Blog

Fotoshoot met je eigen magazine

Fotoshoot met Fotoglossy.nl!

De mensen van de TV workshop hebben een nieuwe workshop ontwikkeld. Als creatieve regisseurs hebben zaten we te denken wat we onze klanten nog meer kunnen bieden. Er is al zoveel te doen en we willen natuurlijk iets nieuws en origineels neerzetten. Daarnaast moeten we het zelf ook leuk vinden want anders kunnen we het ook niet overdragen.

Toen kwam de fotoshoot. Maar een fotoshoot alleen is eigenlijk geen workshop want je kan zelf weinig doen behalve heel erg mooi zijn. Wat nu als je de fotoshoot foto’s direct kan verwerken in je eigen magazine. Een blad waar je zelf ook de verhalen en stukjes kan schrijven. Zo is fotoglossy.nl geboren. Een echte professionele “shoot” en daarna de beste foto’s in je eigen “glossy”. www.fotoglossy.nl 

Als regisseurs hadden we al veel ervaring met fotoshoots maar altijd goed om alles nog eens op te frissen. Hiervoor zijn we naar Bangkok afgereisd naar de studio van Jose Tan. Bekijk hier het filmpje

 

fotoshoot