Blog

De zomer voorbij

De zomer voorbij met de TV Workshop!

Behalve de titel van het Volendamse TV programma helaas ook al weer bijna waarheid. September 2012 schrijven we alweer. Ik ben altijd erg positief en daarom vind ik dat het gewoon ook een topzomer was! Natuurlijk wel eens een mindere dag maar over het algemeen de hele zomer de korte broek aan gehad. En zeker tijdens een van de vele “beach fotoshoots” die we gehad hebben met ons laatste concept ” fotoglossy.nl”

En nu dus weer vrolijk verder. En hoe! Want er staat weer veel op stapel. Allereerst Graffiticompany.nl De leukste workshop die we nu hebben al zeg ik het zelf. Helemaal vernieuwd en voor iedere toegankelijk. Maar dat niet alleen, we gaan de TVworkshop als concept uitrollen in Zuid-Oost Azie. De basis is Bangkok en vanuit daar gaan we beginnen en de eerste klus is al binnen!

 

De zomer voorbij