Blog

Aanzoek via een videoclip voor je Valentijn!

Doe een aanzoek via een videoclip met de TV Workshop!

Aanzoek via een videoclip met TVworkshopHet is bijna Valentijn! Boek daarom een workshop bij de TV Workshop en verras je geliefde op een uitzonderlijke en originele manier! Je kunt bijvoorbeeld een videoclip maken bij ‘All You Need Is Love’ van ‘The Beatles’! Maar er zijn nog meerdere leuke songs waar een leuke videoclip bij gemaakt kan worden. Op Valentijnsdag laat je dan je videoclip aan je Valentijn zien! Onder het mom van ‘laten we een filmpje kijken’ wordt de dame of heer in kwestie vast aangenaam verrast!

Wil je vrijblijvend meer informatie over de workshop ‘videoclip maken’? Dan kun je hier je gegevens achterlaten. Wij sturen je dan een pdf-bestand met aanvullende informatie. Er zijn nog veel meer workshops die je bij ons kunt boeken! Laat je verrassen door de eindeloze mogelijkheden die wij te bieden hebben!

Hieronder vind je een aantal leuke voorbeelden van verschillende liedjes die gebruikt zouden kunnen worden voor een aanzoek via een videoclip:

All You Need Is Love – The Beatles

Alles Is Liefde – Blof

Just The Way You Are – Bruno Mars

Marry You – Bruno Mars

Marry Me – Train

All About Us – He Is We ft. Owl City

Veel stelletjes hebben zo hun ‘eigen’ liedje! Hierop hebben ze elkaar ontmoet of hebben ze de elkaar voor het eerst gekust. Voor iedereen is het weer anders. Zo hebben veel liedjes een bepaalde betekenis. Kies dus ‘het’ liedje waar jullie voor staan!

Leuk zou zijn om bijvoorbeeld aan het eind van de videoclip op je knieën te gaan. In de camera zou je dan een ring kunnen laten zien. Of je laat een spandoek zien met: ‘Wil je met me trouwen?’ Er zijn genoeg leuke suggesties en wij hebben er genoeg. Dit zijn slechts ideeën. Natuurlijk is het aan jou om te bepalen wat er in de videoclip komt en hoe!