Blog

Doe een aanzoek via een speelfilm!

Krijg een ‘ja’ met een aanzoek via een speelfilm!

Natuurlijk wil jij je geliefde op een speciale manier ten huwelijk vragen! Je wilt namelijk wel een ‘ja’! Met de TV Workshop kun jij een eigen speelfilm maken, zodat je dit resultaat krijgt. Je kunt er eentje helemaal zelf bedenken. Wij kunnen je daarnaast ook ideeën bieden voor leuke speelfilms. Zo kun je alvast wat inspiratie opdoen!

Wil je meer informatie over de workshop ‘speelfilm maken’? Bij ons kun je vrijblijvend informatie opvragen via deze pagina. Als je hier je gegevens achterlaat, wordt er een pdf-bestand naar je opgestuurd. Hierin vind je dan aanvullende informatie over deze workshop. Ook voor andere workshops kun je via deze pagina extra informatie opvragen.

Misschien herkennen jij en je Valentijn je wel in een bepaalde film. Het hoeft natuurlijk niet zozeer een romantische film te zijn. Als het maar jullie film is! Het gaat tenslotte om jullie! Doe een origineel en bijzonder aanzoek via een speelfilm!

Ga je toch het liefst voor een romantische film, dan zijn er wel een aantal leuke voorbeelden!

Dirty Dancing – Deze film is een muzikale dansfilm, waarbij de romantische liefde opbloeit tussen Frances en haar dansleraar. Mambo is de Latijns-Amerikaanse dans die haar geleerd wordt. De hoofdrollen worden gespeeld door Jennifer Grey en Patrick Swayze.


A Cinderella Story
– De moderne versie van Assepoester, daar gaat deze film over. De hoofdrollen worden gespeeld door Hilary Duff en Chad Michael Murray.

Mr. And Mrs. Smith –  Deze film gaat over het beroemde koppel Brad Pitt en Angelina Jolie, die samen op missie zijn. Hier hebben ze elkaar ontmoet.

Natuurlijk zijn er nog veel meer interessante film voor wanneer je een aanzoek via een speelfilm wilt doen! De liefde is immers het meest besproken onderwerp ter wereld!