Blog

Graffiti van de makers van de TV workshop

Lekker graffiti spuiten?

Al jaren geven we naar grote tevredenheid TV workshop bedrijfsuitjes aan zo’n 300 klanten per jaar. Onze vaste klanten willen graag weer bij ons boeken maar dan wel een andere workshop. Tja, 2 keer hetzelfde is ook maar saai natuurlijk. Daar hebben we wat op gevonden met de Graffiticompany.nl

Nu kan je met je bedrijfsuitje of teamuitje je uitleven als Graffiti artist. Op strak gespannen doeken van 2×5 meter ga je aan de slag onder leiding van onze workshopleiders. We werken altijd met een leuk thema dat ook door jou bepaald kan worden. En, niet geheel onbelangrijk, mag je je kunstwerk aan het einde van de graffiti workshop mee naar huis nemen.

Voor groepen van 10 tot 300 personen. Meer informatie? Vul het formulier in en ontvang de digitale PDF. Of bel met de studio op 073 6911280

graffiti