Blog

Spy Game, hét ideale bedrijfsuitje!

Kies voor de Spy Game!

TV workshop heeft inmiddels 10 jaar ervaring in het geven van workshops voor bedrijfsuitjes en teambuilding activiteiten. Alle workshops hebben met elkaar gemeen dat iedereen mee kan doen en dat er altijd een verrassend resultaat geboekt wordt aan het einde van de dag. Een film of lipdub, een echte graffiti tekening of een eigen magazine. En nu weer tijd voor een nieuwe workshop!

Met 10 jaar ervaring weten we hoe je een succesvolle workshop /event neerzet. Daarom tijd voor deze nieuwe workshop. De Spy Game Nederland. We doen deze game al enige tijd op onze vestiging in Bangkok en vanaf maart ook in Nederland te boeken.

Achtervolgingen, confrontaties, lachen, verbazing en vele ” oeh” en “oooh” moment typeren deze workshop. Geen “wie is de mol”  en ook geen ” GPS City Game” maar een echte spannende game voor het hele bedrijf. Gewoon als bedrijfsuitje maar zeker ook met een teambuilding aspect.

Meer informatie? Bel met een van onze ” Moneypenny’s” op 073 6911280 of vul onderstaande contact formulier in en ontvang vrijblijvend alle info.

Fout: Contact formulier niet gevonden.


Spy Game