Blog

Elevator Pitch teambuilding workshop

 De Elevator Pitch met al je collega’s!

Elevator pitch

Iedereen kent het wel, de “elevator pitch” ,snel en effectief in maximaal 30 seconden je verhaal verkopen. Wat is nu leuker om dit leren in een leuke workshop? We zouden het ook training kunnen noemen want na deze “training” is jouw verhaal vlijmscherp.

Bij de TV workshop heeft alles met TV en film te maken dus ook deze “elevator pitch” Daar zit ook direct de teambuilding in want we draaien de rollen tijdens het oefenen regelmatig om. Jouw skills leggen we vast in een “movie style” clip die je wellicht nog eens kan gebruiken op je Linkedin. Bij voorkeur nemen we de “Elevator Pitch ” ook echt in een lift op!

Bij deze teambuilding activiteit kan iedereen meedoen en groepen van 10 tot 200 personen zijn welkom. Waar kun je deze workshop volgen? Eigenlijk overal in Nederland. Zoals bij de klant op kantoor maar natuurlijk ook elders. Vraag ons ernaar want we kennen de leukste plekjes in Nederland.