Blog

bedrijfsuitje organiseren?

Bedrijfsuitje organiseren?

Het voorjaar komt er weer aan ( je zou het nog niet zeggen..) en dus ook weer tijd voor het bedrijfsuitje of teamuitje. Dit jaar een keer wat anders doen? Doe de TV workshop! Zelf een commercial of lipdub maken. Of iets er tussenin? Het kan allemaal! Alle workshops zijn te boeken voor groepen van 10 tot 400 personen. Kleine groepen, grote groepen, iedereen kan bij ons dezelfde betrouwbare kwaliteit verwachten. Want daar gaat het om bij een succesvol bedrijfsuitje, iedereen moet met een glimlach en een goede herinnering de dag afsluiten.

TV workshop heeft inmiddels 10 jaar ervaring in het geven van geslaagde bedrijfsuitjes. Maar we geven niet alleen TV workshops meer. Ook kun je bij ons de spannende city game “Spy Game” boeken, GRaffiti workshops en ook voor een Fotoshoot  voor je eigen Bizz Magazine ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer informatie? Bel direct met de studio op 073 6911280, we staan je graag te woord. Of vul het contactformulier hier rechts in en je ontvangt de brochure.

Bedrijfsuitje organiseren