Blog

Workshops in de lente

Workshops in de lente met de TV Workshop!

Ondanks dat het ‘s-nachts nog steeds vriest is de lente en de warmere temperaturen echt in aantocht. Ideaal om een leuke TV workshop voor je bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest te boeken. Nog steeds erg populair is de lipdub. Al meer dan 200 lipdubs zijn er geboekt bij ons de afgelopen jaren en er zullen er (hopelijk) nog vele mooie lipdubs volgen.

Waar doe je de lipdub? Op kantoor, in het park, op het strand. Het kan overal maar zeker met lekker weer is buiten wel aan te raden. De TV workshop komt altijd helemaal compleet met kleding en props naar je toe. Het enige wat jij hoeft te doen is een leuk nummer uitzoeken. En ook daar kunnen we je bij helpen! Check onze top 10 van lipdub nummers.

Wil je vrijblijvend meer informatie over de mogelijkheden? Vul dan hier rechts het contactformulier in. Of bel direct met de studio op 073 6911280 ( 09.00-21.00), we staan je graag te woord.

workshops in de lente