Blog

Een soap maken met vriendinnen!

Doe nu de workshop soap maken met vriendinnen!

Zijn jij en je vriendinnen helemaal fan van een bepaalde soap die op televisie komt? Kijken jullie samen in de avond ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’? Of houden jullie hele ‘vergaderingen’ of nabesprekingen over bijvoorbeeld ‘The Bold and The Beautiful’? Dan is het misschien leuk om de workshop soap maken met vriendinnen te doen!

Wil je meer informatie ontvangen over deze workshop of een andere workshop die wij aanbieden? Vul hier je gegevens in en wij sturen je een pdf-bestand met aanvullende informatie.

Soap maken met vriendinnen bij TVworkshop.nl

De dag van de soap maken met vriendinnen!

Als je met veel vriendinnen komt, worden jullie verdeeld over een aantal groepen. Er gaan maximaal 13 personen in één groep. Jullie worden begeleid door ervaren regisseurs. Soms zijn dit zelfs bekende regisseurs! (Leuk om mee op de foto te gaan en een handtekening te krijgen!!) Samen met deze regisseurs gaan jullie met z’n allen een script bedenken. Het mag natuurlijk ook een bekende aflevering zijn van de soap die jullie allemaal volgen. Het is helemaal aan jullie hoe het script eruit ziet!

Jullie krijgen een middag de tijd om een aflevering op te nemen. Verschillende scènes worden nagespeeld en geregisseerd. Dit gebeurt natuurlijk alleen met de beste filmapparatuur! Iedereen krijgt een andere taak. Dus als je liever achter de camera staat dan voor de camera, dan is dit zeker mogelijk! Er zijn genoeg mogelijkheden!

Andere leuke vriendinnenuitjes bij TVworkshop.nl

Met je vriendinnen kun je nog veel meer workshops doen bij de TV Workshop! Jullie kunnen bijvoorbeeld een lipdub maken met z’n allen! Ook een videoclip of een speelfilm maken is erg leuk! Wat denk je van de Cup Song? Muzikaal en ludiek ineen! Ook een fotoshoot is leuk om te doen met Fotoglossy. Hier kun je met je vriendinnen ook een workshop visagie boeken! Kijk even op de homepage voor de diverse mogelijkheden die de TV Workshop te bieden heeft.

Tip vriendinnen uitje: fotoshoot