Blog

Strand fotoshoot met fotoglossy

 Strand fotoshoot met de Fotoglossy en de TV Workshop!

strand fotoshoot fotoglossy

Naast de leuke TVworkshops zoals lipdub maken of commercial maken hebben we ook de leuke workshops van Fotoglossy.nl. We doen superleuke fotoshoots  en als je wil zetten we die foto’s in je eigen glossy magazine. De fotoshoots doen we op meerdere plekken verspreid in het land.

Maar helemaal leuk in de lente en zomer zijn de strand fotoshoots. Hiervoor kom je naar Scheveningen of Bloemendaal. In een van de leuke beachclubs spreken we af en beginnen we met de vette professionele strand fotoshoot. Compleet met mobiele flitsers en golden sun’s wordt het een middag om nooit te vergeten! Enthousiast? Vul het formulier in hier rechts en krijg direct alle info in je mailbox.