Blog

Bedrijfsuitje in de buitenlucht!

 Bedrijfsuitje in de buitenlucht!

Bedrijfsuitje in de buitenlucht

Het is gelukkig weer lente en over een maandje begint de zomer al! De bedrijfsuitjes van de TV workshop spelen zoveel mogelijk op het weer in. Een dagje speelfilm of commercials maken kan dan ook vaak buiten gedaan worden. Zoek je een bedrijfsuitje voor 10 of 300 personen, voor elke groep heeft de TV workshop een leuk programma en geweldige locaties door het hele land.

Zoals je op de foto ziet kan er buiten gefilmd worden en passen we de scripts aan aan het weer van die dag. We merken dat de bedrijfsuitjes er een stuk leuker op worden als er lekker naar buiten gegaan kan worden. En de achtergronden buiten zijn natuurlijk niet te evenaren!

Wil je ook een leuke TV workshop boeken voor je bedrijf? Vul dan hier rechts het formulier in en je ontvangt automatisch alle info plus locaties.