Blog

Stopmotion workshop in Amsterdam

Stopmotion workshop in het hartje van Amsterdam

Alweer de 2e keer dat we van deze klant het vertrouwen kregen om weer een succesvolle workshop neer te zetten voor 150 personen van de Banque National de Paris. De vorige keer hadden we commercials gemaakt en dit keer moest het natuurlijk wat anders worden. Verder was de vereiste dat het interactief moest zijn en er moesten 5 thema’s in de films verwerkt worden.

Als we 1 workshop in ons assortiment hebben die hieraan voldoet is het de stopmotion workshop. Helaas nog redelijk onbekend maar dit is eigenlijk de leukste en zeker de meest interactieve workshop die we aanbieden. Maar dat niet alleen, het is een feestje op de set! Alle scene’s neerzetten, uitwerken, opnemen, bekijken, betere maken. Een aanrader! Wil je hier vrijblijvend meer info over? Vul dan hier rechts je gegevens in.

Privacy van onze klanten is een topprioriteit dus helaas kunnen we hier geen filmpjes van het afgelopen event laten zien maar wel de TV workshop “Stopmotion workshop” promo.

stopmotion workshop