Blog

workshops en teamuitjes in de zomer!

 

workshops en teamuitjes

Workshops en teamuitjes voor in de zomer!

We klagen er vaak over dat we “alweer een slechte zomer” hebben maar dit jaar kan niemand eromheen, het is fantastisch! Al meer dan een maand mooi weer en het kan voorlopig nog niet op.

Bij ons in de studio draaien we ook tropenrooster dus het kan zijn dat je af en toe even wordt doorgeschakeld naar een tijdelijk “strand kantoor”. Dit is natuurlijk een uitgelezen tijd om tijdens werktijd eens lekker rond te struinen op internet naar leuke workshops en teamuitjes. En misschien kwam je zo ook wel op deze pagina terecht!

Dat is dus een goed begin. Wij verzorgen een complete teambuilding workshop voor het hele bedrijf. Natuurlijk kun je bij ons een leuke commercial of bedrijfssoap maken, een beproefd recept. Maar je kan ook combineren met bijvoorbeeld een graffiti workshop of fotoshoot met het hele bedrijf.

Meer info? Vul dan hiernaast je gegevens in en je krijgt de info PDF direct terug.