Blog

Bedrijfsuitje of teambuilding activiteit?

Bij de TVworkshop vind je een ruim aanbod. Succes verzekerd!

Tja, en wat is er nu leuker om de 2e helft van dit jaar te beginnen met een leuke activiteit voor de collega’s? Samen een workshop doen of gewoon een gezellig bedrijfsuitje? Dat kan met de TVworkshop. Samen een film maken of liever een TV commercial? Of gaan we met z’n allen een super leuke lipdub maken? Het kan allemaal.

Wat je ook boekt bij de TVworkshop je kan altijd rekenen op TOPkwaliteit. Al 7 jaar doen we ons best alle workshops die we aanbieden te verbeteren, en met succes. Klanten zoals ABNAMRO, BNP Paribas, Philips, Mazar, diverse gemeenten en MC’s en vele, vele meer zijn hier het levende bewijs van.

Stilstand is achteruitgang dus we hebben ook enkele andere workshops ontwikkeld, namelijk de erg leuke Graffiti workshop (www.graffiticompany.nl ) en de business magazine workshop (http://www.fotoglossy.nl/bedrijfsuitje/)

[rev_slider Offerte]

bedrijfsuitje of teambuilding activiteit