Blog

Win een Make over door Mari van de Ven!

De make over actie met Mari van de Ven en Rob Peetoom!

De TV workshop heeft weer een geweldige facebook actie gestart. Iedereen die de www.facebook.com/TVworkshoppagina liked en deelt maakt kans op de make over door Mari van de Ven en Rob Peetoom en daarna ook nog een vette glamour fotoshoot in de TVworkshop fotostudio t.w.v. 500 euro.

Deze actie wordt de komende maanden mede mogelijk gemaakt door Rob Peetoom. Elke maand een winnaar!

Meer over deze actie op de speciale make over actie pagina.

Het enige wat je hoeft te doen is naar de facebook pagina www.facebook.com/TVworkshop te gaan en onze pagina liken en delen op je tijdlijn. Nog beter is een leuk berichtje plaatsen met daarin waarom jij deze mooie prijs wil winnen.

De TV workshop organiseert de leukste bedrijfsuitjes en vrijgezellenuitjes in Nederland. Je kan kiezen uit uit vele soorten workshops zoals een dagje TV maken maar ook graffti spuiten en natuurlijk de fotoshoot experience.

Rob Peetoom TV workshop actie

 

Je kan al een workshop boeken voor 39,50 per persoon. Ben je meer op zoek naar een leuk bedrijfsuitje dan hebben we daarvoor de leuke workshop TV commercial maken. In teams van 12 ga je aan de slag met je eigen crew. Zelf een concept bedenken en vervolgens zelf opnemen. Binnen 3 uur staat je eigen spotje erop. Met meerdere groepen kun je dan strijden om die mooie Oscar voor het beste filmpje.

Meer informatie over deze workshop of andere workshops? Vul dan hiernaast het contactformulier in je krijgt direct de info PDF terug. Maar je kan natuurlijk ook altijd even bellen met 073-6911280. We staan je graag te woord.