Blog

TVworkshop kookworkshops

Kookworkshops bij de TVworkshop?

Creativiteit en inventiviteit zijn de speerpunten in onze workshops.Dat moeten we dan ook op onszelf toepassen. We krijgen vaak het verzoek om ook catering te verzorgen tijdens maar vooral na de workshop. En toen viel het kwartje. We gaan een kookworkshop ontwikkelen.

Dat gaat natuurlijk niet zomaar want we willen wel een topproduct bieden aan onze gasten. De TVworkshop studio is gevestigd in het oude Jeroen Bosch Ziekenhuis in de binnenstad van Den Bosch. Naast ons zijn hier tientallen anderen ondernemingen gevestigd, veelal in de creatieve sector. Onze buurman van “Shocking Orange” geeft al veel workshops Bossche Bol maken dus die link was snel gelegd.

We zijn druk bezig een team van TOP KOKS samen te stellen die de Kookworkshops in Nederland naar een nieuw plan moeten tillen. We starten met 3 “Main Courses” en daarnaast kun je uiteraard ook leren een echte Bossche Bol te maken. Natuurlijk hebben we ook weer een leuk “game” aspect bedacht voor deze workshops. Meer over deze ontwikkelingen hoor je snel!

Sushi workshop

 

Boek je een TVworkshop en wil je daarna lekker eten? Dat kan al vanaf nu (oktober ’13) We hebben Sushi, Thais en Paella keuzes. Wil je een menu op maat dan kan dat ook uiteraard.

Meer informatie over deze ontwikkelingen? Stuur ons een bericht via het contactformulier hier aan de rechterkant of bel direct met de studio op 073 691 12 80.