Blog

Lipdub Albert Heijn Vught haalt de media

Lipdub Albert Heijn Vught haalt de media!

Onlangs mocht TVworkshop een leuke lipdub maken samen met de medewerkers van Albert Heijn, vestiging Stationsstraat te Vught. De ludieke lipdub clip viel dermate op dat de lokale televisiezender LTV Nieuws informeerde bij supermarktmanager Leo Ketelaars naar de reden voor dit originele initiatief.

Ook zo’n leuke lipdub maken? Vul dan snel hier rechts op de pagina je gegevens in en je ontvangt alle info per mail. Of bel direct met de studio op 073-6911280, we staan je graag te woord.

Lipdub als geheim wapen in de strijd om ‘Beste supermarkt van het jaar’

De supermarktvestiging van Albert Heijn aan de Stationsstraat te Vught is één van de kandidaten in the running voor ‘Beste supermarkt van het jaar’. In deze competitie meet deze vestiging zich met alle supermarktvestigingen in heel Nederland. Aan de verkiezing doen niet alleen de supermarkten van Albert Heijn mee, maar ook verschillende vestigingen van onder meer C1000, Emté, Coop en Jumbo.

Na een voorverkiezing in maart 2013 binnen Albert Heijn zelf en opeenvolgende verkiezingsrondes, is AH Vught nu aanbeland in de voorlaatste ronde, waarin nog slechts 60 kandidaten strijden om de titel. Met de finaleronde in zicht, waaraan slechts 15 supermarkten deelnemen, wil Albert Heijn Stationsstraat Vught extra opvallen.

Eén van de troeven van deze AH-vestiging is volgens supermarktmanager Leo Ketelaars het personeel. “Zij maken het verschil ten opzichte van de gemiddelde supermarkt”. Om dit extra in de verf te zetten, is er geen beter middel dan het maken van een lipdub met alle medewerkers. “We zien deze lipdub als finishing touch om boven de anderen uit te stijgen”, verklaarde manager Ketelaars aan LTV.

Lipdub, een originele aandachtstrekker

De lipdub is wereldwijd een rage. Bij het maken van een lipdub is het de bedoeling om een clip in slechts 1 take op te nemen. De medewerkers beslissen samen welk populair lied ze willen lipdubben en hoe ze de lipdub clip willen opnemen. Een route doorheen het bedrijf wordt uitgestippeld en leuke scènes worden uitgedacht. En dan is het tijd voor ‘ACTIE’.

Lipdub Albert Heijn Stationsstraat VughtDe workshop ‘Lipdub maken’ is bij TVworkshop.nl één van de populairste in het aanbod. Terecht, want het is echt een bedrijfsevent, waaraan iedereen binnen het bedrijf kan en wil meewerken. We hebben bij TVworkshop al voor diverse bedrijven leuke lipdubs gemaakt, bijvoorbeeld voor Elho, Peugeot, Beaphar, en nog vele anderen.

Voordelen van het maken van een lipdub

Het maken zelf van de lipdub staat garant voor veel plezier, wat de teamgeest binnen het bedrijf versterkt. Maar dat niet alleen… De lipdub clip zelf, waarin medewerkers op een leuke manier het bedrijf doorkruisen en voorstellen, kan bovendien als origineel promotiefilm voor het bedrijf gebruikt worden.

De lipdub clip leent zich uitstekend als engaging content binnen social media en kan echt een eigen leven gaan leiden op het internet. De lipdub die we voor Albert Heijn Stationsstraat Vught hebben gemaakt, vormt daar een goed voorbeeld van. De film werd binnen de kortste keren massaal gedeeld op Facebook en de klanten hebben het er vaak over in de winkel.

Wil je zelf een ludieke lipdub maken met het bedrijf? Neem contact op met TVworkshop voor vrijblijvend meer informatie, of bel direct met een medewerker van onze studio op 073-691 12 80 (9.00 – 21.00u).

Fout: Contact formulier niet gevonden.