Blog

Cupsong videoclip workshop

Cupsong videoclip workshop boeken?

We hebben weer wat nieuws bedacht bij de TVworkshop, de Cup Song! Nou ja, de CupSong is bekend geworden door de film Pitch Perfect en wij hebben er een leuke workshop van gemaakt, zodat ook jij eens uit eerste hand kunt ervaren wat deze CupSong rage zo leuk maakt!

Wat gaan we doen? Eerst leren we je op een leuke manier alle “Cup Song moves” en dan gaan we er nog een leuk videoclip script bij bedenken. Oefenen maar! De opnames kunnen beginnen. En zo heb je in slechts 3 uurtjes het cupsongen onder de knie en nog een leuke videoclip ook. Dit is een super gezellige en energieke workshop, ideaal voor bedrijfsuitjes en vrijgezellendag uitjes.

Zin in zo’n leuke CupSong workshop?

Meer informatie over deze leuke Cup Song workshop? Vul dan dan hiernaast het contactformulier in of bel direct met de studio op 073-691 12 80.

CupSong workshop van TVworkshop