Blog

Zet 2014 goed in met een kick off workshop van TV Workshop!

Een kick off workshop van TV Workshop, ideale start van 2014!

Veel bedrijven starten het nieuwe jaar traditioneel met een nieuwjaarsborrel voor hun personeelsleden. De gebruikelijke speeches worden gegeven en na het drankje is het weer back to business as usual. Maar wat als je het dit jaar nu eens anders doet? Met een originele teambuilding kick off workshop van TV Workshop zet je het nieuwe jaar samen pas echt goed in!

Leuke kick off workshops zijn bijvoorbeeld het maken van een lipdub, commercial, journaal of Elevator Pitch. Meer weten over deze originele manieren om 2014 samen goed in te zetten? Vul het contactformulier hier rechts in of bel meteen naar onze studio op 073-691 12 80 (9.00 – 21.00u).

Commercial of journaal maken als kick off workshop

2014 wordt jullie jaar! Succes, een grote(re) portefeuille tevreden klanten, nieuwe diensten en/of producten,… jullie bedrijf pakt het groots aan in 2014! Zet je boodschap extra kracht bij door je bedrijfsdoelstellingen en –ontwikkelingen niet gewoon maar ‘op te zeggen’ in een speech, maar door er bijvoorbeeld een leuke commercial of bedrijfsjournaal aan te wijden.

Jullie bedenken gezamenlijk het script, verdelen de taken, zowel voor als achter de camera, en… ACTIE!

Kick off 2014 met een Cup Song of Lipdub

Samenwerking, coördinatie en overleg… het zijn de noodzakelijke ingrediënten om een lipdub of Cup Song samen tot een goed einde te brengen. Beide workshops hebben als extra uitdagend element dat je de gekozen song in slechts één enkele take opneemt. In deze workshops is de teambuilding-factor groot, net als het fun-gehalte. Lees hier meer informatie over de TV Workshops ‘Lipdub maken’ en ‘Cup Song’. Of laat je overtuigen door wat enkele van onze klanten na afloop van hun workshop te melden hadden:

Een inspirerende start van 2014 met de Elevator Pitch kick off workshop

Wat zijn jouw doelen voor het nieuwe jaar? Welke ambities heb je? Waar wil je samen met je team aan werken in 2014? Wat zijn jullie sterke kanten? Tijdens een Elevator Pitch workshop leer je hoe je kort, bondig en enthousiast jezelf en je kwaliteiten presenteert en promoot. Deze kick off workshop is een echte inspirerende eyeopener. Echt ideaal om het nieuwe jaar op een enthousiaste en gemotiveerde manier in te zetten!

Neem voor vrijblijvend meer informatie en beschikbaarheid van deze inspirerende kick off workshops contact op met de TV Workshop crew, op het nummer 073-691 12 80 (9.00u – 21.00u) of via onderstaand contactformulier.

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Kick off 2014 met een inspirerende teambuilding workshop van TVworkshop.nl