Blog

Expeditie Robinson teambuilding

Expeditie-Robinson-leader

Een nieuw jaar met nieuwe frisse teambuilding workshops.

Het leuke aan het werken bij de TVworkshop is wel dat we bijna elke maand wel een nieuw product maken waar we onze klanten blij mee kunnen maken. De eerste nieuwe workshop van 2014 is de “Expeditie Robinson” workshop. We kunnen deze workshop het beste omschrijven als actief, sportief en bovenal teamversterkend.

We hebben een reeks uitdagende “proeven” voor je klaarstaan die jou en je team voor spannende challenges zullen zetten. Net als op TV filmen we alles en monteren het tot jullie eigen Expeditie Robinson aflevering. Inclusief winnaar en prijsuitreiking!

Meer info over deze leuke en avontuurlijke workshop? Bel met 073-6911280 of vul hier rechts het formulier in en ontvang de gratis info PDF.