Blog

Bedrijfsuitje speelfilm maken

Met je bedrijfsuitje een echte speelfilm maken?

De TVworkshop zorgt voor een vlekkeloos georganiseerd event! En natuurlijk een dag om nooit meer te vergeten. Onze regisseurs gaan na een energieke regiemeeting met alle deelnemers aan de slag met de scripts. Alle verhaallijnen sluiten op elkaar aan dus bij elkaar wordt het een echte speelfilm. Ontzettend leuk om als bedrijfsuitje of teambuilding activiteit te boeken.

Denk aan James Bond, Vampire Saga, Alles is liefde of wat voor filmformat je ook mag aanspreken, wij maken er een wervelende filmworksh0p van. Met als klap op de vuurpijl een spannende Oscar Premiere Show voor de winnende groep en acteur en actrice.

Deze workshop kun je overal in Nederland en Belgie boeken. Heb je nog geen locatie? Geen nood, daar helpen we je graag bij.

Neem contact op door hier rechts het formulier in te vullen of bel direct met de studio op 073-6911280.

slider-the-hangover

 

Zoek je iets totaal anders? Kijk dan ook eens bij onze Graffiti workshops op Graffiticompany.nl