Blog

DJ workshop als bedrijfsuitje

IMG_8715

DJ muziek workshop als bedrijfsuitje?

Zeker bij de TVworkshop houden we van muziek en dat geven we graag door in de vorm van een leuk bedrijfsuitje. Maar hoe? Natuurlijk met een superleuke DJ workshop. Het bedrijfsuitje was nog nooit zo swingend! Alle collegae kunnen meedoen en voor ieder is er een leuke “job” We gaan “Jingles” maken, mixen, scratchen, doormixen, af- en aankondingen en natuurlijk mogen diegene die durven de MC spelen.

Deze workshop is eigenlijk gewoon een gezellig feestje want er mag gedanst worden natuurlijk. De finale van deze DJ muziek workshop is een uurtje lekker dansen waarbij de verschillende DJ’s aan bod komen. Voor elke groep hebben we een eigen DJ Station en we hebben er veel . Tot 300 personen kunnen er deelnemen aan deze nieuwe workshop.

Ook als teambuilding activiteit is deze workshop uitermate geschikt want samen maken we het resultaat tijdens deze workshop.

Op een rijtje:

– Aantal deelnemers minimaal : 10

– Aantal deelnemers maximaal 300

– Locatie? Overal in Nederland en Belgie.

– Kosten 39,50 p/p voor de lite versie van 1,5 uur en 49,50 voor de Top DJ workshop. Deze duurt 2,5 uur en is inclusief de award voor beste DJ.

Meer informatie? Vul hiernaast het formulier in of bel direct met de studio op 073-6911280.

Nederland brengt vele goeie DJ’s voort, het is een waar exportproduct geworden. Denk aan Afrojack, Armin van Buuren, Tiesto, Marco V, Hardwell en vele, vele subtoppers. We laten je zien wat er allemaal bij komt kijken en dat het toch wel iets meer is dan op de “play” button drukken.