Blog

TVworkshop teambuilding

De TVworkshop verzorgt al een jaar of 10 een dagje commercial maken.

Hoewel die workshop de laatste jaren overschaduwd wordt door het Lipdub maken is het voor ons toch altijd weer leuk als we met een leuke groep met commercials aan de slag kunnen. De uitdaging begint al direct met het samen bedenken van het script. Er ontstaat een goeie interactie in de groep en het ene idee volgt het andere snel op.

Dit filmuitje duurt een uur of 4 meestal en elke keer zijn ook wij weer verrast wat voor fantastische films er gemaakt kunnen worden in zo’n korte tijd.

Afgelopen donderdag hadden we 3 grote events op 1 dag. Achmea met een lipdub en Unilever en FMT vastgoed met de leuke workshop commercial maken. Ruim 200 mensen weer een leuke en leerzame dag gegeven!

filmuitje teamuitje