Blog

Terug van vakantie?

post

Het waren weer fantastische weken in Frankrijk, Spanje, Duitsland of Italie. Lekker op de camping of dat mooie huis aan het meer. Maar aan alles komt een einde helaas in dit geval.Ook bij de TVworkshop hebben we lekker genoten van deze rustige periode. Natuurlijk zijn ook wij lekker op vakantie geweest en dat was weer heerlijk. En nu zijn we dan ook helemaal klaar voor de 2e helft van 2014. De tijd vliegt want voor je het weet sleuren we alweer een kerstboom naar binnen.

Natuurlijk is nu ook de tijd om weer een leuk bedrijfsuitje of teambuildingdag te organiseren voor de komende periode. De TVworkshop helpt je graag bij het vinden van een geschikte workshop. Maar we doen meer! Ook regelen we de gehele dag voor je, van locatie tot catering en vervoer. Gegarandeerd een succes. Bel ons of neem contact op via het formulier hier rechts.