Blog

Panic in the City

Help! Er is Panic in the City…

In Den Bosch is er een nieuwe Panic in the City. Deze is alleen ook beschikbaar voor grote groepen! Hierdoor hoeft er niemand te wachten.

Wanneer je met een grote groep een bedrijfsuitje gaat doen, is het niet leuk als er telkens mensen moeten wachten. Dit is bij escape rooms wel vaak het geval. TVworkshop heeft hier iets op gevonden: Panic in the City. Hierbij wordt de stad verbonden aan de panic room. Wanneer men uit de panic room is, zijn er nog raadsels in de stad. Hierdoor blijft er niemand stil zitten.

Daarnaast wordt het spel spannender gemaakt, doordat je niet alleen zo snel mogelijk moet ontsnappen, maar ook nog eens de raadsels in de stad goed moet maken. De spannende beleving duurt hierdoor langer!

Het leuke aan een Panic in the City is, dat de teambuilding die plaatsvindt op de werkvloer zichtbaar wordt tijdens Panic in the City.

Nieuwsgierig naar de panic city?

Bel voor meer informatie naar 073-6911280 of vul hier rechts het contactformulier in.

Let op:

Te boeken vanaf 1-12-2014!

panic-in-the-city