Blog

Top vijf binnenlocaties voor een TVworkshop

Top vijf binnenlocaties voor een TVworkshop

Vandaag komt er een grote storm aan. Dit zou natuurlijk zonde zijn van de workshop. Gelukkig kunnen de workshops van TVworkshop allemaal binnen.

Met een storm op komst is het natuurlijk niet leuk om een workshop buiten te hebben. Bij TVworkshop kan de workshop gelukkig ook binnen gehouden worden! Van een TVworkshop commercial maken tot een TVworkshop lipdub maken, alles kan binnen. Hier daarom vijf tips voor een goede binnenlocatie.

#1

Bedrijfspand. Is de workshop een bedrijfsuitje? Houd de workshop dan in het bedrijfspand. Er zijn veel mogelijkheden in dit pand, doordat je het pand helemaal kent. Daarnaast zijn er geen extra huurkosten voor het gebruik hiervan.

#2

Een leegstaand pand. Een leegstaand pand is helemaal naar wens in te richten. Bovendien is er vaak voldoende ruimte, voor verschillende settings.

#3

Een café of kroeg. Dit is vooral heel erg gezellig voor vrijgezellenfeesten. Een café of kroeg moet groot genoeg zijn, zodat er voldoende mogelijkheden zijn om te kunnen filmen. Een café of kroeg heeft natuurlijk altijd een gezellige sfeer.

#4

Een theater. In theaters zijn er vaak genoeg mogelijkheden. Er is natuurlijk zelfs de mogelijkheid om nog op het podium te gaan en ook nog achter de schermen.

#5

De locatie van TVworkshop. TVworkshop zit gevestigd in Den Bosch. Hier zitten wij in een ontzettend mooi oud ziekenhuis. In een ziekenhuis zijn veel mogelijkheden, doordat er natuurlijk veel kamers, balies en gangen zijn.

Interesse of meer informatie over de mogelijkheden? Bel dan naar 073-6911280 of vul hier rechts het contactformulier in.

top-vijf-binnenlocaties