Blog

Panic City spannender dan ooit!

Op zoek naar de ultieme uitdaging. Door middel van teamwork samen tot een oplossing komen in een zinderende panic run.

Panic City is de perfecte mix van samenwerken, logisch nadenken en je grenzen verleggen.

Na een actieve city game eindigen in een oud ziekenhuis waarin onverklaarbare dingen zijn gebeurd… Het recept voor een dag die je niet snel meer vergeet! De zintuigen worden geprikkeld door middel van verschillende opdrachten in het oude centrum van Den Bosch. Eenmaal aangekomen bij de eindlocatie betreed je de panic room…

In 1274 wordt het Jeroen Bosch Ziekenhuis opgericht door meneer Bosch. In volksmond ook wel het Groot Gasthuis genoemd. Het ziekenhuis stond niet bepaald goed bekend, dit omdat er regelmatig mensen werden opgenomen die niet meer naar buiten kwamen. Het ziekenhuis is zelfs een tijdje gesloten geweest omdat men vernam dat er praktijken gebeurden die niet door de beugel konden. Na jarenlang onderzoek dat uitliep op niets, heeft het ziekenhuis haar deuren weer geopend. Maar de verdwijningen gingen gewoon door… Een Bossche mythe luidt dat er een vrouw achterzit. Een verwarde moeder die haar baby verloor tijdens haar bevalling. De vrouw koesterde wrok voor het ziekenhuis en kon de tragedie niet uit haar hoofd zetten. De verdwijningen begonnen opvallend genoeg net na haar bevalling…

Interesse of meer informatie? Bel dan 073- 6911280 of vul hier rechts het contactformulier in.

Let op:

Te boeken vanaf 1-12-2014!

panic-in-the-city