Blog

Teambuilding workshops

Wat is de beste en leukste manier om aan teambuilding te doen? Met een workshop natuurlijk!

 

Bij TVworkshop.nl hebben wij een aantal workshops die zeer geschikt zijn voor teambuilding. Elke workshop haalt weer een andere soort teambuilding naar boven. Hieronder staat er van een aantal workshops uitgelegd waarom zij de teambuilding kunnen verbeteren.

Hier een uitleg van de echte teambuilding workshops!

#1

Bij een Commercial maken zijn jullie niet alleen allemaal acteurs en actrices, jullie vormen ook de crew. Zo maken jullie eerst allemaal samen een script. Hierbij denkt iedereen mee! Na het samen vormen van een script worden de rollen verdeeld. Sta jij liever niet voor de camera, maar heb jij wel een leidersmentaliteit? Dan ben jij natuurlijk de regisseur. Wil jij het perfecte geluid voor de commercial regelen? Dan is er een mogelijkheid om geluidsman of vrouw te zijn. Voor alles wat er achter en voor de camera gebeurt is er een rol. Samen vormen jullie een crew en zijn jullie een team! De uiteindelijke commercial is dan ook jullie product!

#2

Een lipdub is een videoclip, maar dan in één take opgenomen. Dit betekent dat er samen een route wordt bepaald. Deze route wordt dan gelopen door een professionele cameraman en jullie als team gaan jullie beste moves laten zien. Hierbij zijn er natuurlijk veel spontane momenten die jullie samen uitvoeren. Uiteindelijk hebben jullie samen gewerkt aan een eindproduct en een dag die jullie niet snel meer zullen vergeten!

Interesse of meer informatie over onze workshops met teambuilding? Bel dan naar 030-2270620 of mail naar info@tvworkshop.nl.

teambuilding-workshop