Blog

TVworkshop, voor ieder wat wils!

Uitgebreide keuze uit wel twintig workshops bij TVworkshop, voor ieder wat wils dus!

Smaken verschillen, dat is iets wat vast staat natuurlijk. Om dit feit zo goed mogelijk te benutten werken wij juist vanuit de verschillen van mensen, in plaats van de gelijkenissen.

In onze verschillende workshops zorgen we ervoor dat alles tot in de puntjes verzorgd wordt, zodat iedereen de dag van zijn leven beleefd. Niemand hoeft langs te zijlijn te staan! Er zit altijd wel wat bij wat je aanspreekt.

Ben je creatief ingesteld en bedenk je graag spannende verhaallijnen? Dan is de brainstormsessie vooraf helemaal wat voor jou! Ga los met de invulling van de scènes en bedenk leuke teksten en sketches voor de acteurs. Ben jij juist een geboren actrice? Dan kun je natuurlijk de sterren van de hemel acteren voor de camera!

Er is voor ieder wat wils, op deze manier creëren we een dag die voor iedereen wordt ervaren als onvergetelijk. Door de ‘krachten te bundelen’ zorgen jullie met zijn allen voor een schitterend eindresultaat.

Meer informatie? Vul dan hier rechts het informatieformulier in of bel naar 073-6911280

workshop