Blog

Winter workshop

Sneeuwvlokjes dwarrelen naar beneden, binnen is het warm en gezellig, er staat een dampende mok chocolademelk op je te wachten…

Ben je al een beetje in de winterse sfeer? Wij wel! Wat is er nou behaaglijker dan met zijn allen bij de openhaard terwijl buiten de eerste sneeuw naar beneden dwarrelt? Ga dan mee met TVworksop naar Winter Wonderland!

Een Winter workshop is dan ook het leukste uitje wat je je maar kan bedenken in deze tijd van het jaar. Zie je het al voor je? Met al je vrienden of vriendinnen zingend of dansend in de sneeuw. Stel je eens voor wat voor een prachtig plaatje dit op zal leveren!
Daarna gezellig binnen opwarmen met een lekkere glühwein of chocomelk, dé ingrediënten voor een spetterende dag!

Heb je al zin gekregen in zo’n sfeervolle workshop? Bel dan naar 073-6911280 of vul hier rechts het contactformulier in.

TV workshop teambuilding