Blog

Boek nu je last-minute workshop!

Nog op zoek naar een leuke workshop voor het nieuwe jaar? Boek dan nu snel je last-minute workshop!

Alles even last-minute regelen, stress om alles op tijd af te krijgen? Wij zorgen ervoor dat je met een goed gevoel het nieuwe jaar in gaat!

Een bedrijfsuitje of vrijgezellenuitje is natuurlijk niet zomaar wat. Het moet van top tot teen verzorgd worden zodat het voor iedereen een topdag is! Het fijnste is natuurlijk dat je dit helemaal aan een ander kunt overlaten en er niet te veel omkijken naar hebt!

Daarvoor ben je bij ons aan het goede adres! Wij nemen alle ‘zorgen’ van je over en regelen alles van top tot teen. De muziek, regisseurs maar denk ook aan bijvoorbeeld eventuele catering! Alles kan, en alles mag bij TVworkshop.

Nieuwsgierig geworden? Vul dan hier rechts het informatieformulier in, of bel naar 030-2270620!