Blog

360 graden video

360 graden video bij TVworkshop.nl

Er is weer iets nieuws en deze is “here to stay” 360 graden video. Hoe werkt het?

Met een camera met meerdere lensen in verschillende richtingen. Filmen maar! Speciale software van Youtube zorgt ervoor dat je op Youtube tijdens de film lekker om je heen kan kijken en overal gaat de film gewoon door.

Met een device waar 7 camera’s in zitten gaan we op het einde van de workshop aan de slag in groepen om de 360 graden film ook echt op te nemen. Maar eerst moeten we een script verzinnen wat bij de opnames past. Niet zomaar om ons heen kunnen kijken maar de technologie gebruiken om de boodschap over te brengen.

Dit is een workshop voor innovators die straks al kunnen zeggen ” wij hebben er al een gemaakt”!

Meer informatie? Bel ons op 030 227 0620 of mail naar info@tvworkshop.nl.  De plaatsen zijn beperkt dus reageer snel.

Check het voorbeeld hier!