Blog

Tips vrijgezellen uitje!

Ben jij degene die een leuk vrijgezellenfeest moet organiseren maar heb je eigenlijk geen idee wat je wilt gaan doen voor de toekomstige bruid of bruidegom? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij geven leuke workshops waarbij een dag vol lachen, gieren en brullen tegemoet komt.

Tv Workshop biedt allerlei verschillende workshops aan. Van lipdub maken tot een soap opnemen. De workshops worden gegeven vanaf het aantal van 12 personen. Onder begeleiding van een van onze professionele regisseurs.

Zij komen op de zelf uitgekozen locatie met alle spullen die nodig zijn om de dag tot een succes te laten leiden. Het filmpje dat die dag opgenomen wordt, word door de regisseur gemonteerd en vervolgens naar je toegestuurd. Nu kunnen jij en je vrienden/vriendinnen jezelf zien stralen in het mooie filmpje!

Is dit iets wat jou aanspreekt en vind je het leuk om een keer in de spotlight te staan? Neem dan snel contact op met Tv Workshop. Je kan ons bereiken via de mail met info@tvworkshop.nl en natuurlijk zijn wij telefonisch bereikbaar op 0800-0990009.

Hier nog een paar tips voor het organiseren van een vrijgezellen uitje:

  1. Het budget: Bedenk goed van te voren wat het budget is wat jullie uit willen geven een het vrijgezellen uitje
  2. Bedenk op tijd een datum. Prik deze vast en zorg dat iedereen het in zijn of haar agenda zet!
  3. Weet iedereen waar die heen moet? Kom je met eigen vervoer zorg dat dat iedereen een goede en duidelijke route beschrijving heeft.
  4. Maak een goede uitnodiging. Wil je dat iedereen meegaat? Zorg er dan voor dat de uitnodiging iedereen zijn aandacht trekt waardoor iedereen ook daadwerkelijk mee gaat!!
  5. De dag van de workshop is aangebroken. Zorg dat je leuke foto’s maakt zodat je die later altijd nog kan terug kijken of gebruiken!