Blog

Locatie tips

Gaat een van je vriend(innen) binnenkort trouwen en heb jij de taak gekregen om het vrijgezellenfeest te organiseren? Dan heeft TVworkshop een aantal tips om ervoor te zorgen dat je een goede locatie uitkiest. 

1. Zorg voor ervoor dat je een geschikte locatie zoekt die goed bij jullie activiteit past. Als jullie een actief vrijgezellenuitje hebben, zorg dan dat je de ruimte hebt om alle activiteiten te kunnen doen.

2. Ga op zoek naar goed te bereiken locatie. Je hebt te maken met een grote groep, waarbij iedereen uit een ander deel van het land komt. Zorg dus dat je een locatie hebt die in het midden ligt, zodat iedereen ongeveer even lang moet rijden.

3. Een locatie waar je zowel binnen en buiten terecht kunt is altijd fijn! Helaas laat het weer ons hier nog wel eens in de steek, zorg er dus voor dat je altijd naar binnen kunt als het gaat regenen. Niks is zo erg als een vrijgezellendag die herinnert wordt om het slechte weer.

4. Ga referenties over de locatie na om te checken of het goed is bevallen bij eerdere bezoekers. Of zoek een locatie waar een van de vrienden al een keer is geweest. Zo weet je zeker dat je een goede locatie hebt uitgekozen.

5. Zorg dat je altijd even bij de locatie bent langs geweest. Mocht je geen referenties kunnen vinden of niemand die de locatie kent, ga dan voor de vrijgezellendag zelf even langs. Dan zie je gelijk of het net zo mooi is als op de foto’s en hoe groot de ruimte is. Dit voorkomt teleurstellingen op de dag zelf.

Klik hier voor de locaties van de TVWorkshop