Blog

Organiseren van een vrijgezellenfeest

Heb jij de zware taak op je gekregen om het vrijgezellenfeest te organiseren? Dan heeft de TVWorkshop een stappenplan voor je! Volg deze stappen en het vrijgezellenfeest kan niet fout gaan.

1. Organiseer samen: Betrek nog iemand bij het organiseren van de gehele dag. Om alles in je eentje te doen is vaak te veel werk en de mening van een ander helpt je om iets te kiezen wat iedereen leuk vindt.
2. Bedenk zo snel mogelijk een datum: Wacht niet te lang met de datum doorgeven, zo kan iedereen deze dag vrij houden. Houd ook genoeg tijd tussen het vrijgezellenfeest en de bruiloft, dan kan je eventuele foto’s en filmpjes op de bruiloft laten zien.
3. Budget: Niet iedereen heeft hetzelfde budget. Vind een goede middenweg zodat iedereen tevreden is en vind dat zijn/haar geld goed wordt besteed.
4. Locatie: Regel op tijd een locatie! Veel mensen regelen dit te laat en hebben daarom niet de locatie die ze voor ogen hadden. Mocht je een workshop plannen tijdens je vrijgezellendag, dan kan de TVWorkshop je altijd helpen met de locatie!
5. Activiteit: Let er op dat iedereen aan de activiteit mee kan doen. Niks is zo jammer als 1 persoon die aan de zijlijn moet staan. Iedereen moet het naar zijn zin hebben op de vrijgezellendag en er met een positief gevoel naar terug kijken.

Veel succes met het organiseren van een leuke vrijgezellendag!