Blog

Workshop bij TB Events

Moet jij binnenkort een bedrijfsfeestje, vrijgezellenuitje of een dag met vrienden organiseren en wil je een keer wat anders doen dan anderen, maar heb je geen idee wat… Kijk dan gerust eens op de site van TB Events. Dit bedrijf organiseert verschillende evenementen voor verschillende gelegenheden. Bijvoorbeeld een van hun vele city games, leuk voor een bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest.

Zoek je iets meer in een actieve hoek dan heeft TB Events daar ook genoeg aanbod in. Bijvoorbeeld de workshop wie ontdekt de verrader dit is een goede workshop voor de teambuilding. In deze workshop volg je een cryptische route die uiteindelijk leidt naar de verrader. Een zeer actieve workshop met de nodige spanning. Maak je klaar voor een dag vol plezier, samenwerking en een goede dosis bedrog.

Nieuwsgierig geworden? Neem dan snel een kijkje hier op de website van.