Blog

Chocolade workshops bij Choco Loca

Ga je een vrijgezellenfeest of een bedrijfsuitje organiseren en hebben jullie zin in iets leuks en lekkers? Bij Choco Loca kun  je terecht voor verschillende workshops die in het teken staan van chocolade.

Ben jij benieuwd hoe je een Bossche bol maakt? Ga dan de uitdaging aan bij choco loca. Hier kun je ludieke workshops doen waaronder de workshop Bossche bol lol. Tijdens deze workshop gaan jullie onder leiding van Tante Annie en Loca Lola de geheimen van de ultieme Bossche bol ontdekken. De intro vind plaats op straat met een gezellig lied van zoete lieve gerritje en een spannende geschiedenis. Daarna gaan jullie heerlijk aan de slag met de Bossche bollen. Begint jouw bol al op een echte Bossche bol te lijken en is die al gevuld met slagroom? Dan kun je hem uniek gaan versieren op jou manier, natuurlijk kun je hier een prijsje voor verdienen. Uiteindelijk heeft iedereen een prijs want ze mogen hun eigen, unieke Bossche bol op eten hmm… Ben je benieuwd naar de workshops bij Choco Loca kijk dan snel hier op de website!