Blog

Carrièrepoort

Teambuildingsactiviteiten binnen een organisatie kunnen vaak tot nieuwe inzichten over jezelf en elkaar leiden. Als je veel samen moet werken als afdeling is het van belang dat je elkaar kan vertrouwen en dat je weet wat je aan elkaar hebt. Toch is dat minder vanzelfsprekend dan het lijkt.

Natuurlijk doen de meeste bedrijven tegenwoordig zeker bedrijfsuitjes en andere ontspannende de sportieve activiteiten, maar dat wil nog niet zeggen dat je dichter tot elkaar komt.

Carrièrepoort kijkt op een andere manier naar zakelijke relaties en ontwikkelingstrajecten. Met een coach kunnen en stappen in de loopbaan gezet worden tot aan het ontdekken waar stress op de werkvloer voor jou vandaan komt en hoe je voor meer rust op je werk kan zorgen. Door ondernemingstrajecten en persoonlijke zakelijke ontwikkelingstrajecten helpen wij jou en je team op een professionele manier weer op weg in je carrière. En dat is wat waard!

Kijk op de site van Carrièrepoort voor meer informatie: http://www.carrierepoort.nl/

Carrierepoort Logo