Blog

Lipdub nummers top tien

Het kiezen van het juiste nummer voor jullie eigen lipdub is een hele opgave. Na de honderden lipdubs die we bij TVworkshop inmiddels gedaan hebben, kunnen we een top 10 samenstellen van de nummers die vaak worden gekozen. Met een van deze liedjes wordt je lipdub altijd een succes!

1. I got a feeling – Black eyed peas

2. I’ll be there for you – The Rembrandts (Theme song Friends)

3. 24K magic – Bruno Mars

4. Can’t stop the feeling – Justin Timberlake

5. Raise your glass – Pink

6. Fireball – Pitbull

7. Don’t stop me now – Queen

8. Single ladies – Beyonce

9. Shake it off – Taylor Swift

10. Wannabe – Spice Girls

Staat hier niets tussen wat je aanspreekt? Neem dan contact met ons op, zodat wij je kunnen helpen met je zoektocht naar het nummer wat het beste bij jullie past! Je kunt ons bereiken op 030-227 0620 of info@tvworkshop.nl.

Enkele voorbeelden van creatieve lipdubs: