Blog

Trending bedrijfsuitjes en teambuilding activiteiten boeken?

Het is januari 2016 en het is weer tijd om het bedrijfsuitje voor het voorjaar van 2016 te boeken. Welke uitjes zijn trending op het moment? De trending topics onder bedrijfsuitjes?

Vorige jaar hadden we de Escape Room maar dat is nu ook wel weer voorbij. Wat komt er dit jaar als nieuwkomer? Bij de TVworkshop verzinnen we ook elk jaar weer enkele nieuwe concepten waarmee we onze klanten kunnen verrassen. Toch blijkt vaak dat ze uiteindelijk kiezen voor het vertrouwde succesnummer, de TVworkshop TV commercial maken. Dit blijft leuk en is daarom al meer dan 10 jaar een succes.

Wat we wel zien is dat bedrijven echt een combinatie maken van bedrijfsuitje film maken en dan de gemaakte film ook echt gebruiken voor externe communicatie. Wanneer wij de workshop goed voorbereiden met een doordacht script dan is de “home made” infomercial een slimme communicatietool! Mensen houden van genuine oftewel “echt” En dat effect wordt optimaal benut als de commercial over het product of dienst ook echt door de mensen zelf is gemaakt.

Wil je meer info hoe wij ook voor jouw bedrijf een mooie infomercial maken en dit combineren met het bedrijfsuitje? Bel dan met de studio op 073-6911280 of vul hier rechts op de pagina je gegevens in.

 

Trending bedrijfsuitje