Blog

Nieuwe workshop met “Bandit” Camera’s.

Nieuwe teambuilding workshop met action camera’s.

Iedereen kent ze; de “GoPro” camera’s. Je schroeft ze op je skihelm of op een selfiestick en filmen maar. Superleuk, dat dachten wij ook. Maar hoe zit het dan met editen? Dat is dan weer lastig. TomTom heeft óók een action cam op de markt gebracht, maar dan met een edit app waarmee je in een handomdraai je filmpje monteert en upload.

Deze workshop kent dus een hoger teambuilding karakter. Naast het produceren en filmen van je eigen commercial, monteer je deze ook zelf! Onze editors leggen er nog een laag bovenop met wat special effects en color correction en we hebben een fantastisch eindproduct.

Deze workshop is een stuk goedkoper dan onze standaard TVworkshop commercial maken met professionele camera’s, omdat we niet elke groep individueel begeleiden en ook omdat het grootste deel van de editing door de deelnemers zelf gebeurt.

Zelfstandig. Wat deze workshop kenmerkt is dat de deelnemers de “action” cam heel serieus nemen en direct aan de slag gaan om een viraal filmpje te maken.

Natuurlijk hoort hier een echte Oscar Award show bij om de gemaakte films te tonen.

Duur: 2 uur.

Kosten 39,50 p/p.

Meer info? Vul het formulier hier rechts in of bel met 030-227 0620.