Blog

Waar is teambuilding goed voor?

Teambuilding is het ideale middel om communicatieproblemen tussen collega’s aan te pakken.
Op bijna iedere werkplek ontstaat wel eens een communicatieprobleem. Deze problemen hebben een negatief effect op de planning en productiviteit. Wees gerust; dit is te voorkomen en op te lossen!

De workshops van TVworkshop zijn gericht op het verbeteren en versterken van teambuilding, zonder dat het woord überhaupt valt. Onze workshops zijn ontwikkeld om de deelnemers goed te laten samenwerken. Bij het maken van een commercial of speelfilm worden alle deelnemers bij het proces betrokken. Iedereen kiest een rol die hij of zij wilt uitvoeren. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan het bedienen van de camera of schitteren in de hoofdrol. Goede communicatie in de groep is van belang om een mooi eindresultaat te krijgen. Natuurlijk worden de groepen begeleid door onze ervaren regisseurs; hierdoor ontstaat er altijd een mooi eindproduct van hoge kwaliteit.

Medewerkers waarderen het als een bedrijf wil investeren in het personeel en dat men iets doet op het gebied van teambuilding. De resultaten van deze effectieve teambuildingsdag blijven het hele jaar zichtbaar op de werkvloer. We krijgen regelmatig te horen dat ’the day after’ in het teken staat van enthousiaste verhalen. Het resultaat van een workshop is dus een veel hogere productiviteit en samenwerking, behalve dan in die allereerste uurtjes na de workshop, want dan moet er nog even nagelachen worden…

De films die de deelnemers hebben geproduceerd worden professioneel gemonteerd. Naast een geweldige ervaring en socialere collega’s houden jullie dus ook een tastbaar resultaat aan de workshop over.

commercial maken