Blog

Harry Potter fans: opgelet!

Eindelijk kunnen we hem bekijken! De nieuwste spin-off film van de Harry Potter films: Fantastic Beasts and Where to Find Them! Wij zijn er zeker van dat dit het thema zal worden van vele workshops ‘speelfilm maken’. In de film volgen we Newt Scamander bij zijn zoektocht naar bijzondere fabeldieren, waar hij een boek over schrijft.

Het verhaal speelt zich af in het jaar 1926, waar hij een simpele tussenstop maakt in New York. Deze tussenstop loopt echter uit de hand als hij een Dreuzel genaamd Jacob ontmoet en zijn magische koffer kwijtraakt. Het begrip Dreuzel kennen we natuurlijk nog wel uit de Harry Potter-films. Om de chaos compleet te maken voor Newt ontsnappen ook een aantal van zijn fabeldieren. Wat voor effect zal dit hebben op de tovenaars en de dreuzels?

Heb je nog geen genoeg van alles rondom Harry Potter? Dan kun je op Utrecht Centraal nu terecht in een ware Harry Potter-winkel! Je kunt hier zelfs in de (vliegende) auto uit de film zitten.

En dan wordt het daarna even geduld hebben… Het vervolg op Fantatic Beasts staat namelijk gepland voor 16 november 2018. Laten we afsluiten met goed nieuws: de geplande drie films zijn onlangs uitgebreid naar vijf films!

fantastic-beasts-and-where-to-find-them-movie