Blog

Time Management is erg belangrijk

Merk je dat je werknemers of collega’s het lastig vinden om met deadlines om te gaan? Is het vaak een chaos op kantoor en zijn veel collega’s gestrest? Dan is het tijd om aan Time Management te gaan denken.

Stress heeft een negatieve invloed op werkprestaties en ook klanten zullen hier de gevolgen van opmerken. Structuur is een belangrijke factor in een goedlopend bedrijf.
Het is een veelvoorkomend probleem bij werkgevers dat de structuur na een aantal drukke periodes niet meer te herleiden is. Daarnaast is het voor werknemers lastig om te bepalen hoe er met grote hoeveelheden werk omgegaan moet worden.

Werknemers op een plezierige en humoristische manier bewust maken van time management? Zet dan één van onze workshops in. Onze workshops geven een inzicht in time management en leren deelnemers de tijd efficiënt in te delen.
Timing is essentieel voor bijvoorbeeld het maken van een goede lipdub. Een lipdub is een videoclip die in één take wordt opgenomen. Als de timing van één persoon niet optimaal is dan zie je dat terug in het resultaat. Wij managen de deelnemers zo dat de timing van iedereen perfect is. Een geweldige middag én jullie eigen film waar je nog jaren plezier van hebt!

Hier alvast enkele tips omtrent time management:

1. Verdeel een grote hoeveelheid werk in kleinere behapbare stukken
2. Maak een planning en hang die op een zichtbare plek op. Dit geeft houvast.
3. Leer ook nee te zeggen, het is normaal dat je niet alles aankan. Stel voor jezelf een maximum aan taken.
4. Leg je telefoon aan de kant, dit kan enorm afleiden en remt je werksnelheid af.
5. Vraag hulp als het nodig is. Collega’s willen je vast helpen als ze zien dat je ondergedompeld bent in het werk.

 

Afbeeldingsresultaat voor timemanagement